• Адрес
  • бул. Д. Петков № 69, 1309 София, България
  • Работно време
  • Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00 ч.

За нас

Би Ви & Ко

ИНЖЕНЕРНА ПАТЕНТО-ПРАВНА КАНТОРА

Кантората „Би Ви & Ко“ (BV & Ko) развива своята дейност в областта на защитата на индустриалната собственост и оказва съдействие в решаването на казуси, свързани с авторското право и сродните му права.

Би Ви & Ко e основана през 2017 год. от инженерите Бойка Спасова и Тодор Комилев, които имат доказан опит като експерти в Патентно ведомство на Република България. Дългогодишната практика на инж. Бойка Спасова като експерт в отдела за патентна експертиза ѝ дава правата да стане представител по индустриална собственост, докато благодарение на натрупаните познания и придобитите си квалификации,

инж. Тодор Комилев успява да издържи специализиран изпит и да придобие правата за патентен представител. Би Ви & Ко предлага специализирани услуги на високо професионално ниво в различни области на индустриалната собственост, като предоставя индивидуални и корпоративни решения според нуждите на клиента.

Кантората „BV & Ko“ има за цел да работи заедно с иноваторите и бизнеса за да бъдат конкурентоспособни, като извършва всички необходими действия за анализ на техните идеи и иновации и им съдейства в процеса на получаване на закрила върху интелектуалната им собственост.

Как работим?

Инженерната патентно–правна кантора BV&Ko поддържа контакти с доказани национални и международни партньори. Това осигурява на нашите клиенти нови възможности за постигане на заложените в стратегията им цели за бърза и надеждна защита на тяхната иновативност, креативност и визия.

Какво ни различава?

Придобитите знания и умения на основателите на Би Ви & Ко от обучения в признати международни организации, гарантира качеството на предлаганите услуги. Участието в изготвянето на законопроекти, както и работата в тясно сътрудничество с обществеността позволява на екипа да вникне в проблема в детайли при диалог с клиента.

Какъв е нашия подход?

Екипът непрекъснато следи развитието на иновациите и актуалното състояние на техниката и пазарите. Целта е оказване на съдействие на клиентите от възникване на идея до превръщането ѝ в защитен обект на индустриалната собственост. „Би Ви & Ко“ печели доверие и се налага на пазара на услугите с коректно и лоялно поведение.

Какво предлагаме?

Личното отношение, специалното внимание и индивидуалният подход, които се влагат във всяка дейност, са в основата на фирмената политика. Ето защо е важно, не само изпълнението на поставените задачи, но и споделянето на придобития опит, така че клиентите да бъдат по-информирани в спецификата на материята за да са винаги пред конкуренцията.

НАШИЯТ ЕКИП

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШАТА ДЕЙНОСТ


НАШИТЕ УСЛУГИ